Maksuton toimitus yli 90 €:n tilauksiin. 

Kaarrokeneule alpakkalangasta

Fiskari-pusero on kaarrokeneule alpakkalangasta. Testineulonta alkaa pian. Fiskari-kaarrokeneule on minulle erityisen rakas malli, sillä sen aiheena on kotikyläni Fiskars. Kirjoneulekuviossa toistuvat vanhan ruukkikylän rakennusten rytmit.

Fiskari-puseron testineulonta alkaa viikolla 32. Jos haluat mukaan testineulontaan, käy tilaamassa Uutiskirje. Testineulontaa koskeva tiedotus lähtee tilaajille perjantaina 11.8.

Ihania uutisia! Uusin neulemallini on valmiina testineulontaan. Fiskari-pusero on minulle erityisen rakas malli, sillä sen aiheena on kotikyläni Fiskars. Kirjoneulekuviossa toistuvat kylän rakennusten rytmit. Kuvioihin on piilotettu Fiskarsin ruukin kellotorni, puimala, makasiini ja Peltorivin työläistalot. Tässä neuleessa on vanhan ruukkikylän tunnelmaa.

Fiskari-kaarrokeneule neulotaan saumattomana ylhäältä alas. Kaarrokkeen kirjoneulekuvio tehdään kahdella värillä. Kuviossa ei ole pitkiä langanjuoksuja. Siksi tämä malli sopii myös aloittelijoille. 

Neule on klassinen kaarrokeneule, normaalilla mitoituksella. Pääntielle ja kaarrokkeen alaosaan neulotaan lyhennettyjä kerroksia. Näin neule istuu hyvin päällä ja etupääntie laskeutuu alemmaksi.

Fiskari-puseron lanka on PMK 100% alpakka DK. Tämä lanka on erityisen pehmeää ja korkealaatuista baby alpakkaa. Lanka ei kutita ja se sopii hyvin herkkäihoiselle. Mallikappale on neulottu väreillä tummanharmaa ja luonnonvalkoinen. Valitse väreistä mieleisesi ja tee oma väriversiosi. Itse haluan neuloa toisen puseron väreillä yönsininen ja kelopuu.

Korvaaviksi langoiksi sopivat kaikki DK-vahvuiset langat. Testineuleen saa tehdä millä vaan sopivalla langalla. Mutta tietenkin toivon näkeväni PMK langoista tehtyjä versioita.

Koot: S-M-L-XL-XXL

Langanmenekki: PMK 100% alpakka DK, 350-400-450-500-550 g tummanharmaata ja 150-150-200-200-250 g luonnonvalkoista. (Menekit ovat arvioita. Täsmällinen langanmenekki ilmoitetaan testineulonnan jälkeen).

Valmiin neuleen mitat: rinnanympärys 88-96-104-112-120 cm, takapituus 62-64-66-68-70 cm ja hihan sisäpituus 41-42-42-43-43 cm.

Tiheys: 22 s = 10 cm.

Puikot: 4 mm ja 3,5 mm.

Lahjakortti