Maksuton toimitus yli 90 €:n tilauksiin. 

PMK neuleohjeet ja alpakkalangat

Savu-pusero neulotaan ihanan pehmeästä PMK alpakka/puuvillasta. Tämä alpakkalanka on pörröistä ja hyvin riittoisaa. S ja M kokojen paitoihin riittää 300 g lankaa.

Savu-puseron ohjeen testineulonnan haku on päättynyt. Savun suomenkielinen neuleohje on julkaistu perjantaina 31.3. Jos haluat jatkossa mukaan uusien ohjeiden koeneulontaan, tilaa verkkokaupan Uutiskirje. Tiedotan testineulonnat aina ensin kaikille uutiskirjeen tilaajille yhteisellä viestillä ja vasta sen jälkeen haku avautuu muualla.

Savu-pusero neulotaan ihanan pehmeästä PMK alpakka/puuvillasta. Tämä alpakkalanka on pörröistä ja hyvin riittoisaa. S ja M kokojen paitoihin riittää 300 g lankaa. Isompiin kokoihin 400 g. Savu-puseron voi neuloa myös PMK alpakka/merinolla tai PMK 100% alpakka DK -langalla yhdessä ohuen mohairlangan kanssa.

Savu-puseron malli on väljähkö. Siinä on V-pääntie ja ranskalaiset olkapäät. Pusero neulotaan ylhäältä alas. Voit siis helposti sovittaa neuletta ja neuloa helman ja hihat vartalollesi sopivan mittaisiksi.

Ohjeen koot: S-M-L-XL-XXL. 

Lahjakortti